DIY vaasjes van verpakkingen

Hebben ze bij jullie in de supermarkten ook yoghurt en kwark in stenen en glazen verpakkingen? Ik vind dit er altijd zo schattig uit zien!

Vaak zijn deze yoghurtjes een stuk duurder ten opzichte van bijvoorbeeld het huismerk maar buiten het feit dat de meeste erg lekker zijn hebben ze nog een groot voordeel. De verpakkingen kun je namelijk super goed gebruiken voor in je interieur! En wanneer je het zo bekijkt valt de prijs in een keer mee.

De stenen en glazen potjes zien er super lief uit en zeker wanneer het er meerdere zijn. Ik vind ze zelf ideaal als kleine vaasjes!

Om het papier of de sticker er af te krijgen kun je de potjes het beste in heet water leggen zodat je het er makkelijk af kan trekken. Easy Peasy!

Je kunt ze trouwens ook voor andere dingen gebruiken. Zelf gebruik ik de Fermiere potjes als pennenhouder op werk en thuis om mijn make-up kwasten in te stoppen.

De paarse potjes zijn van het Franse merk La Femiere en kocht ik bij de Albert Heijn. De glazen potjes yoghurt heb ik gekocht bij de supermarkt Marqt.

https://www.lafermiere.com/nos-produits/les-yaourts/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie