Badkamer Pinterest inspiratie

Iets waar ik in hotels altijd erg van kan genieten zijn mooie badkamers, waar je alles kunt uitstallen en de designs je rust geven! Kennen jullie dat gevoel dat je een hele dag heerlijk aan het strand gezeten hebt en je komt je hotel kamer binnen en kunt je in die fijne badkamer klaar maken voor de avond! Heerlijk vind ik dat!

Het liefst zou ik thuis ook zo’n badkamer willen!

Regelmatig kijk ik op Pinterest wat nou mijn meest favoriete badkamers zijn. Ik hou ervan als een badkamer rust uitstraalt en toch ook wel een bepaalde vorm van luxe heeft! Daarnaast is het voor mij belangrijk dat een badkamer licht is en de kleuren mooi in elkaar over gaan!

In ons vorige appartement hadden wij een prima badkamer, maar wel erg klein waardoor het al snel een rommeltje is! Gevolg? Stress al vroeg in de ochtend!!

Doordat je s’ochtends (althans ik) toch best veel tijd in deze ruimte doorbrengt is het belangrijk dat dit een ruimte is waar je rustig wordt en je dag daardoor fijn kunt beginnen. Maar ook s’avonds na een drukke dag wanneer ik nog een douche neem wil ik tot rust komen en niet in een klein hokje staan waar ik me opgejaagd voel.

 

En wat vindt jij belangrijk aan een badkamer?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie