Liefde voor lijstjes

Er zijn periodes in je leven die net wat drukker zijn ten opzichte van andere maanden of jaren. Misschien zit je midden in een verhuizing, ben je zwanger van je eerste kindje, ben je een bruiloft aan het plannen of ben je net begonnen aan een nieuwe baan.

In dit soort periodes of fases in je leven kun je makkelijk het overzicht verliezen en te gestrest raken doordat je bang bent om dingen te vergeten.

In dit soort situaties val ik altijd terug op een makkelijk en ideaal middel: lijstjes! I love lijstjes!

Ik maak echt voor ontzettend veel dingen lijstjes!

  • To do list op werk
  • Boodschappenlijstjes
  • Vakantie klaarmaak lijstje
  • Verhuis lijstje
  • Evenement lijstje (zoals een babyshower of verjaardag)
  • Bucketlist

Jarenlang heb ik gebruik gemaakt van mijn notities app op mijn smartphone. Ik heb echt honderden notities met lijstjes erin staan. Het zorgt ervoor dat ik rust krijg in mijn hoofd omdat ik de dingen die ik niet moet vergeten ergens heb genoteerd en dat is een heerlijk gevoel. Daarnaast word ik super vrolijk van het afstrepen of weghalen van dingen die ik gedaan heb!

Maar sinds kort heb ik hiervoor een handige app ontdekt: Wunderlist! Deze app is echt fantastisch voor mensen zoals ik die gek zijn op lijstjes maar is ook perfect voor mensen die snel dingen vergeten. In deze app kun je trouwens ook lijsten delen met bijvoorbeeld je lover voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen. Love it!

Wunderlist_1

Onthouden jullie dingen makkelijk of maken jullie ook gebruik van lijstjes?

 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie