Time flies

Wauw dit jaar lijkt zelfs nog sneller te gaan dan de voorgaande jaren! Het is alweer enkele maanden geleden dat Bibi & ik Dutch Gigil begonnen en dat voelt ergens nog als gisteren.

In de tussentijd is er een hoop gebeurt en is het ondertussen september. Bibi woont ondertussen in het prachtige Doha en hier in Amsterdam is ook genoeg gaande!

Op sommige momenten zoals deze realiseer je in een keer hoe snel de tijd voorbij gaat en hoe belangrijk het daarom is dat je volop geniet van alle fijne dingen in je leven! Dat klinkt en is natuurlijk een onwijs cliché maar ook ontzettend waar.

Time flies_2

Ik merk aan mezelf dat ik soms teveel bezig kan zijn met uitkijken naar het weekend, naar de avond, naar de zomer, naar een vakantie of naar iets anders. Maar door het uitkijken naar iets dat nog gaat komen vergeet je snel wat er nu gebeurt en dat is zonde!

Daarom heb ik mezelf voorgenomen om meer stil te staan bij het nu en te genieten van het nu. Een film die dit trouwens perfect laat zien is: About Time – mega aanrader!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie