Louise Misha

Via Instagram zijn er super leuke (voor mij) nieuwe merken te ontdekken en ik vind het ook heerlijk om via via op zoek te gaan naar deze merken!

Onlangs kwam ik uit bij het merk Louise Misha! Een super mooi en schattig Frans merk met zowel baby kleding als kleding voor vrouwen! En my oh my, wat een mooie stoffen en printjes!!

Ik kon het uiteraard niet laten om direct de online shop te bekijken en voor ik het wist lagen er alweer wat items in mijn mandje! Oeps!

Uiteindelijk heb ik een super leuke slaapzak voor de baby gekocht en aangezien tegenwoordig alles naar die kleine gaat vond ik het nu toch ook wel eens tijd om weer wat voor mijzelf te kopen! Dus heb ik mijzelf een op een mooie rok getrakteerd! Niet dat ik die nu tijdens de zwangerschap al aan kan, maar dan heb ik wat om naar uit te kijken toch!!

Onlangs is de nieuwe collectie verschenen en ehm… tja kleding heb je nooit genoeg toch? Nee laat ik mij nog maar eventjes inhouden! Maar ik wil jullie absoluut dit merk niet onthouden dus neem vooral een kijkje op:

http://www.louisemisha.com of of http://www.lidor.com

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie