Babyshower ideeën

Wanneer je eind 20 bent merk je dat je zelf en je vrienden in een andere levensfase terechtkomen. Zo gaan stellen trouwen, worden er huizen gekocht en zijn er baby’s op komst. Super spannende en leuke dingen allemaal die vragen om specifieke feestjes!

Een babyshower is daar natuurlijk een van. Sinds een aantal jaar hoort dit er helemaal bij en pakken we flink uit.

In deze blog een aantal handige tips voor wanneer jij of je vriendinnen een babyshower gaan organiseren.

Locatie
De meeste babyshowers zijn een verassing voor de mommy-to-be en daarom kan het kiezen van een locatie nog lastig zijn. Vaak is de lunch / middag het ultieme moment voor een babyshower en hier kan je met de locatie goed op inspelen.

Bij een van jullie thuis kan het super leuk zijn, flexibel en je hebt alle vrijheid. Maar er zijn ook genoeg restaurants en lunch tentjes die je kunt kiezen voor verschillende budgetten wanneer je niet al het eten en drinken wilt voorbereiden.

Een echte aanrader is De Drie Graefjes, zij bieden verschillende high tea’s aan en je mag de boel zelf versieren!

Versiering
Voor een babyshower kun je flink uitpakken wat betreft de versiering van de locatie.
Oh Yeah!

Zelf hou ik niet van te felle kleuren en daarom vind ik pastel kleuren er erg mooi bij passen. Tafelkleden, ballonnen, confetti, bloemen en servetten. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is beschikbaar voor een babyshower. Op onderstaande webshop kun je trouwens perfecte versiering vinden:
https://www.partydeco.nl/babyshower/

Herinnering
Zo’n leuk feest kan voor de aankomende mama natuurlijk als een waas voorbij gaan maar ook voor de gasten. Een aandenken en bedankje is dan natuurlijk een super oplossing!

Tegenwoordig heb je super leuke baby wensboekjes waar je, je wensen voor de baby en de ouders kan opschrijven en foto’s kan toevoegen. Dit is echt super handig en leuk om later voor de mommy met haar kind door te lezen over wat iedereen toen dacht en hoe de babyshower was.


What to do
Een activiteit tijdens de babyshower kan super gezellig zijn! Er zijn honderden verschillende spelletjes die je zou kunnen doen of je kunt bijvoorbeeld zelf een quiz maken met vragen over hoe de ouders als baby waren of zwangerschappen in het algemeen.
https://www.naviva.nl/zwangerschapsquiz/

Wat ik ook nog altijd super leuk vind is om van iedereen die komt een babyfoto te vragen om vervolgens te raden wie wie is.

Kadootjes
Bij een babyshower horen kadootjes! Iedereen kan zelf wat halen wat ze zelf leuk vinden, geld bij elkaar leggen voor items die de ouders nog nodig hebben of een beetje van beide. Anyhow, het gaat om het gebaar!

Babyshower tips_6

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie