Qatar airways

Afgelopen vrijdag was het dan zover en zijn mijn man en ik vertrokken naar ons avontuur in Qatar!

Na afscheid te hebben genomen van onze families en vrienden was het dan tijd om met een van ‘s werelds beste airlines te vliegen!

Ik had er zelf enorm veel zin in en was dan ook heel enthousiast om de business class te kunnen ervaren!

En jeetje over een ervaring gesproken! Met een mooi klassiek muziekje op de achtergrond wordt je naar je plaats gebracht en daar wordt direct een drankje aangeboden! En nee niet in een plastic bekertje maar netjes in een glas.

Ook het menu wordt je aangereikt en je kunt kiezen uit meerdere heerlijke gerechten!

Zelf ben ik gegaan voor humus vooraf, een vegetarische Thaise curry als hoofdmenu en als toetje bessen met rozenwater! Dat leek me erg lekker! En vlak voor de landing zou ik dan nog mijn afternoon tea krijgen! Ik mocht zelf aangeven hoe laat ik wilde eten, dus om lekker in de Nederlandse traditie te blijven vroeg ik of om 6 uur mijn voorgerecht geserveerd kon worden!

Nou dat beloofd wat!

Eenmaal heerlijk neergeploft te zijn in mijn stoel laat ik het allemaal maar over mij heen komen. Tijdens het opstijgen neem ik nog een (voorlopig) laatste blik over ons kikkerlandje en al snel gaat mijn stoel in lig modus en kan ik languit films liggen kijken! Heerlijk!

Het personeel is zeer vriendelijk en staat continue voor je klaar! Ze doen er duidelijk alles aan om de vlucht zo aangenaam mogelijk te maken!

Eenmaal om 6 uur is het dan zover! Het tafeltje voor mij wordt netjes opgemaakt en het eerste gerecht wordt geserveerd!! Nomnomnom!!

Alle gerechten zijn heerlijk en ondanks dat er per ongeluk een verkeerd gerecht geserveerd werd (wat goedgemaakt werd met een extra hoofdgerecht) ben ik overdonderd!

De vlucht naar Doha die 6 uur duurt vliegt letterlijk voorbij! Wat een ervaring was dit zeg! Geen wonder dat dit een 5 sterren airline is!

Reizen moet in mijn ogen altijd een fijn onderdeel van je vakantie zijn en in dit geval van een emigratie. Met Qatar airways is dit een heel fijn onderdeel! Ik zou het iedereen aanraden om met deze airline te vliegen! Ook in de economy class zag alles er super netjes en verzorgd uit! Het personeel doet er echt alles aan de reis zo fijn mogelijk te maken!

Dus mocht je wat luxe willen ervaren dan is dit echt een must! Zowel de business als economy zijn de 5 sterren meer dan waard!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie