Casa

Een aantal weken geleden is de Xenos bij mij om de hoek definitief gesloten om plaats te maken voor een nieuwe winkelketen. Namelijk Casa!

Door het hele land zijn of worden Xenos winkels vervangen door deze nieuwe keten.  Enkele weken is er dan ook druk verbouwd en werd ik erg nieuwsgierig wat voor een winkel Casa zou worden.

Maar afgelopen weekend was het dan zover, mijn eerste bezoekje aan deze nieuwe winkel. Casa is een Belgische interieur winkelketen en bestaat al meer dan 40 jaar!

Ik was met name erg benieuwd of het wat weg had van de Xenos omdat ik dat stiekem toch wel echt een hele leuke winkel vond!

Bij binnenkomst is het in een klap helder. Casa lijkt totaal niet op de Xenos! Het is een hippe interieurwinkel met een goede vibe. Door de hele winkel heen vind je leuke opstellingen van meubels en accessoires en ze bieden een groot assortiment aan van verschillende woonproducten.

Qua prijs lijkt Casa ook niet op de Xenos. Ik zou Casa in het midden segment plaatsen. Het is niet overdreven duur maar absoluut een heel stuk hoger t.o.v. een Xenos en Action. Wanneer de kwaliteit ook beter is, is dit absoluut niet erg!

Ik vind het een hele fijne en gezellige winkel om doorheen te lopen en ze hebben echt een tof assortiment. Naar mijn idee een hele leuke aanwinst op het gebied van interieur!

Natuurlijk ging ik niet met lege handen de winkel uit en ben ik een set van drie toffe theedoeken rijker!

Zijn jullie al bij Casa geweest?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie