Fijn Zwanger

Alle mommy’s to be, deze tip MOET ik met jullie delen! Zoals jullie wellicht weten ben ik zwanger van ons eerste kindje en daarom zijn mijn man en ik op zoek gegaan (nou ja voornamelijk ik ben op zoek gegaan en mijn man werd meegesleept) naar een zwangerschapscursus. Want tja al die puf methodes moet ik toch maar leren kennen niet waar?

Via het programma 4 handen op 1 buik zag ik voor het eerst hoe Sabine de Groot te werk ging. Ik kreeg daar gelijk een super goed gevoel bij en doordat ik haar steeds vaker voorbij zag komen op de Instagram accounts van oa. Roxanne Hazes en Monica Geuze werd ik toch wel heel nieuwsgierig en ben ik eens op haar site gaan kijken wat haar aanbod is! IMG_8173

Een zwangerschapscursus die papa proof is viel mij direct op! Hoppa manlief gevraagd wat hij ervan vond en ook hij was enthousiast dus direct een mailtje gestuurd! En we kregen gelijk een hele warme mail terug!

En 6 augustus was het dan zover! Op een heerlijke warme zomer avond kwamen we aan in Putten waar ze haar cursus geeft en stond er al van alles (lekkers!!) klaar. Samen met nog 5 andere stelletjes begonnen we dan aan de cursus! En wat voor een!!

Wat zo fijn is aan deze cursus is dat Sabine veel individuele aandacht geeft en iedereen erbij betrekt, zo ook de vaders. Je krijgt informatie over hoe een bevalling nou in zijn werking gaat en wat het lichaam van zowel moeder als kind moeten doormaken, maar geeft ook een inzicht in haar eigen ervaringen! Deze afwisseling was erg prettig en geeft ook een vertrouwd gevoel!

Zowel ik als mijn man hebben enorm veel opgestoken van deze 3 uur durende cursus en wat wij achteraf tegen elkaar zeiden; je kijkt geen een keer op de klok! Meestal ben je er op een gegeven moment wel klaar mee, maar dat is absoluut niet het geval bij de cursus die Sabine geeft. Alles loopt soepel in elkaar over en de tips zijn erg fijn en leerzaam!

Ik ben enorm blij dat ik deze cursus gevolgd heb en ga hiermee ook met een zelfverzekerder gevoel onze bevalling tegemoet. Geen puf methodes, maar een goede dosis fijne informatie die je veel zelfvertrouwen en inzicht geeft!

Dus dankjewel Sabine voor alle informatie en voor de fijne tips en interesse die je in iedereen toont!

En lieve mommy’s to be, neem vooral een kijkje op http://www.fijnzwanger.nl

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie