The Gumshoe

Is dit jou ook ooit overkomen? Met je lievelingsschoenen in een net uitgespuugde kauwgom gaan staan? Dit is echt een trauma voor de rest van je leven!

Daarnaast staat al dat kauwgom op de stoep ook gewoon heel goor en vergaat het pas na minimaal 20 jaar, 20 fucking jaar.

Dus toen op mijn werk bekend werd dat we aan de slag zouden gaan voor een nieuw schoenenmerk waarvan de zolen gemaakt zijn van kauwgom van de straten van Amsterdam was ik een en al oor. Hoe vet is dat?!

Een schokkende 1.5 miljoen kilo kauwgom eindigt per jaar op de grond in Amsterdam. Dat is echt ontzettend veel! Er worden in Nederland alleen nog meer sigaretten op de grond gegooid.

Nu kun je natuurlijk denken dat het ontzettend truttige schoenen zijn geworden maar dat is nog het beste van alles, het zijn super toffe sneakers geworden in twee kleuren. Een roze en zwarte variant en beide super cool.

The gumshoe_3

Wat ik daarnaast super tof vind is dat in de zool de plattegrond van Amsterdam is gedrukt. Misschien een iets minder detail voor de Amsterdam verafschuwen maar dat maakt de schoenen niet minder tof ;)!

The gumshoe_2

Je kunt de schoenen exclusief kopen bij de Hudson Bay. Super toffe schoenen die ook nog eens een steentje bijdragen, hear hear!

De schoenen shop je voor €199,95:
https://www.hudsonsbay.nl/nl-nl/merken/gumshoe/

http://www.gumshoe.amsterdam/
Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie