Drip Cakes

Zeg nou eerlijk, wie houdt er niet van een lekkere taart? Ik in ieder geval wel en dan heb ik het niet over een slagroomtaart van de supermarkt maar een echte goede zoals een lekkere Red Velvet taart! Yummie ik krijg er direct zin in nu ik dit opschrijf!

En weet je wat nou zo leuk is, sinds kort zijn er heeeeeeeeeerlijke taarten te krijgen bij de Hema!! Echte Drip Cakes!! Oelalalaa!

Een leuk nieuw concept van de Hema, waarbij je je eigen taart kunt samen stellen! Je kunt bijvoorbeeld een hele grote taart laten maken met allerlei leuke versieringen, maar je kan ook voor een klein bescheiden taartje kiezen!

Hoe het werk? Eerst kies je welke smaak je wilt, ze hebben 2 smaken. Discodip en Red Velvet!! Daarna ga je kijken welk formaat je zou willen… bijvoorbeeld voor 8 personen, of misschien wel 20 of wellicht zelfs nog meer, want je kunt de taarten stapelen!

IMG_8168

Als je daar allemaal uit bent dan begint de versiering! Leuke kaarsjes? Of misschien wel een mini slinger! Ook kun je er teksten bij “prikken” als iemand net getrouwd is of jarig is!

Super leuk idee toch!! En qua prijzen valt het reuze mee voor een 8 pers taart ben je 13 euro kwijt! Dat is te doen toch!

Ik zou zeggen neem vooral een kijkje op de site van de Hema!! En dan… smullen maar!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie