Daar gaan we…

Zoals ik jullie onlangs vertelde ga ik met mijn gezinnetje binnenkort emigreren naar het Midden Oosten en om heel precies te zijn, naar Qatar! Een enorme switch in onze levens, maar wel een heel leuk avontuur om mee te mogen maken waar we veel zin in hebben!

Toen wij besloten om deze stap te gaan zetten (dan praat ik over toch wel een aantal jaar geleden) wisten we eigenlijk nog niet zo goed wat dit allemaal in zou houden, je bent enthousiast, gaat informatie over het land opzoeken en kunt eigenlijk niet wachten om alles in actie te zetten.

Nu is het dan bijna zover en we zijn volledig voorbereid om te gaan, maar je merkt ook dat in de aanloop naar dit avontuur toe een heleboel meer komt kijken dan alleen het gevoel “oh wat tof!”.

Want naast dat het alleen maar super leuk is ga je ook mensen hier in Nederland achter laten en nou moet ik eerlijk zeggen we komen nog vaak genoeg in Nederland om iedereen op te zoeken toch zal het anders zijn en soms misschien even slikken. Dat hoort er namelijk ook gewoon bij!

Zelf ben ik gek op reizen en nieuwe plekken op de wereld ontdekken, ik ben ook zo benieuwd hoe dit wereld deel zal zijn en hoe de cultuur daar is! Ons kindje zal daar haar eerste periode doorbrengen en ik ben benieuwd hoe dat zal zijn!

Ik ben benieuwd hoe dit avontuur zal verlopen en vertel jullie uiteraard over Qatar en zal mijn reistips met jullie delen! Wie weet leuk voor de mensen die in 2022 naar het WK willen gaan!

Maar voor nu, tot snel Nederland!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

 

Een gedachte over “Daar gaan we…

Geef een reactie