Vakantie voor een avond

Je merkt het aan alles in Nederland, het is zomervakantie! En waar veel gezinnen er rond deze tijd op uit trekken naar het buitenland blijft onze generatie vaak in Nederland om te wachten op het laagseizoen.

Maar dames wat is dit toch een heerlijke en lange zomer met van die fijne zwoele zomeravonden. Deze avonden zijn natuurlijk niet perse lekker om thuis zwetend door te brengen!

De avonden in het park of op het terras zijn altijd heerlijk maar soms ben je toe aan wat anders. Op een maandag ochtend besloten we daarom om voor die avond een bootje te huren, zo gezegd zo gedaan!

Met tassen vol eten en drinken stapten we met de vriendjes de boot in (okay bootje, niet overdrijven nu) en kregen we een waterkaart mee met routes en de kanalen.

Drie uur lang konden we door Amsterdam varen voor €89 all-in! Voor Amsterdamse begrippen is dit een hele nette prijs via: bootjehureninamsterdam.com

Het bootje was heel basic maar super makkelijk om te besturen. Als je hier een bootje gaat huren is het wel slim om een paar kussens of een dik badlaken mee te nemen om lekker op te zitten.

Tijdens het terugvaren via de Keizersgracht kwam er een hele mooie boot langs gevaren. En wie zat daar aan boord?! Prins Harry! Ja echt!!

Maar ook als we hem niet gezien hadden was het een heerlijke zomeravond, een perfecte manier om af te koelen en een super variatie op de avond in het park of op het terras.

Een bootje besturen is trouwens heel makkelijk en hiervoor hoef je absoluut geen vaarbewijs of iets dergelijks te hebben.

Dit was de ultieme vakantie voor een avond!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie