Walk in closet heaven

Voor veel vrouwen is een walk in closet een ultieme fantasie! Een kast vol al je mooie kleding, schoenen en accessoires.

Daarom nemen we voor deze blog een kijkje in mijn kast en laten we inspirerende walk in closets zien. Alle beelden zijn afkomstig van Pinterest.

Wil je zelf een walk in closet gevoel creëren maar heb je geen aparte kamer dan is een open kledingkast een goede manier om hetzelfde gevoel te creëren. Wanneer je netjes bent met je kast dan is het ook heerlijk om naar je garderobe te kijken.

IKEA is absoluut the place to go om een betaalbare garderobe te kopen met een walk in closet gevoel. Zo heb je de legendarische Pax kasten maar ook met andere kasten van IKEA creëer je een super toffe garderobe. Na het zien van deze beelden wil je gelijk in de auto stappen.

Zelf zijn wij gezegend met een hele grote slaapkamer en daardoor ook veel kastruimte wat behoorlijk dicht bij een walk in closet in de buurt komt – lucky bastards zijn wij! Zelf hebben we ook gekozen voor de IKEA Pax kasten en daar ben ik nog iedere dag blij mee.


Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie