Wondertjes voor je huid

Dames ik heb enige tijd geleden een wondermiddel ontdekt en ik kan niet anders dan dit met jullie te delen!

Ik gebruik voor mijn gezicht nu al een tijdje jojoba olie en girls… dit werkt zo goed! Na het douchen smeer ik dit op mijn gezicht. Van de meeste oliën krijg je natuurlijk een heel vet gezicht, maar met jojoba olie is dit gelukkig niet het geval! Daarnaast trekt deze olie snel in en zit er een natuurlijk UV filter in! Deze olie werd zelfs in sommige landen als zonnebrand gebruikt, maar ik moet zeggen dat ik voor die soort bescherming mij toch liever insmeer met echte zonnebrandcreme!

Wat ik zelf zo prettig vindt is dat deze olie ontstekingsremmend werkt! Mijn huid reageert heel snel op bepaalde voeding, hormonen, de zon of andere invloeden van buitenaf! Oftewel dan krijg ik snel ontstekingen en sinds ik deze olie gebruik is dit echt een stuk minder geworden en als ik bijvoorbeeld rond de ongesteldheid nog eens een puistje heb is deze de volgende dag weg! Ideaal!

Dit product heb ik onlangs ook aan iemand aangeraden die hele droge voeten had en niet meer wist wat ze ermee moest. En ze gebruikt nu enige tijd jojoba olie en merkt een giga verschil!

Daarnaast schijnt jojoba olie een natuurlijk middel te zijn dat kan helpen bij eczeem, psoriasis of een geïrriteerde huid! En het mooie is, dit wonder middeltje hoeft niet eens zoveel te kosten!

Zelf koop ik altijd een flesje bij de Holland & Barret voor nog geen 12 euro en bij dagelijks gebruik doe ik hier ruim 2 maanden mee, misschien zelfs langer!

058614_A

Een wat luxere versie is die van Marie Stella Maris! Deze is ook heerlijk!! En fijn te verdelen vanwege het pipetje dat erbij zit! Super handig!!

Voor de mensen die deze olie nog niet kennen zou ik zeggen probeer het maar eens, want er zitten echt voordelen aan!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie