De leukste mannen cadeaus

Laatst was mijn vriend jarig en toen begon het dagenlang nadenken over een tof en origineel cadeau. Want je wilt iemand natuurlijk wel blij maken!

Hebben jullie dat ook dat het uitkiezen van cadeaus voor mannen veel moeilijker is dan voor bijvoorbeeld een vriendin of je zus?

Daarom een aantal originele mannen cadeau tips onder elkaar voor verschillende budgetten:

Gadgets
De meeste mannen die ik ken zijn gek op gadgets en vinden dit ook erg leuk om te krijgen. De website Tweakers kun je hier trouwens ook heel goed voor raadplegen.

De leukste mannen cadeaus apple airpods
Apple Airpods – €159.00

 

De leukste mannen cadeaus Google Chromecast
Google Chromecast – €39.00

Horloge
Voor een man is een horloge een van de weinige gangbare accessoires die ze kunnen dragen en daarom een erg mooi kado. Zelf ben ik weg van het Nederlandse horloge merk KANE Watches. Je kunt namelijk mixen en matches met bandjes waardoor een horloge er iedere keer anders uit kan zien.

De leukste mannen cadeaus KANE watches
KANE watch – €119.00

Zonnebril
Een zonnebril is een ontzettend handig cadeau en vind je in veel verschillende prijsklassen. Kijk vooral eens op de website van Polette!

De leukste mannen cadeaus Polette zonnebril
Polette – €42.99

Sportwedstrijd
De meeste mannen houden natuurlijk van sport. Neem ze mee naar een wedstrijd van hun favoriete club.

Onderneem samen iets
In plaats van een kado te geven kun je natuurlijk ook samen iets gaan doen. Denk aan een weekendje weg, racen op het circuit in Zandvoort, het samen volgen van een slipcursus of het huren van zijn droomauto.

De leukste mannen cadeaus Berty campervoet
Campervoet.nl – €370.00 (voor een weekendje weg)

 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie