I’m pregnant and you’ll know it!

Nog een kleine twee maandjes en dan kunnen we dat kleine frummeltje van ons eindelijk zien! Ik kan niet wachten tot het zover is en niet alleen om haar te ontmoeten! Mijn hormonen rollercoaster is inmiddels op volle toeren en ik moet eerlijk zeggen ik vind het niet erg als dat wat minder wordt!

Zo heb ik onlangs (gelukkig was ik alleen thuis) keihard zitten huilen om een videoclip die ik voorbij zag komen… waarom? Geen idee!

Of het moment dat ik midden op straat in een tokkie veranderde omdat iemand me bijna voor mijn sokken reed op het zebra pad (who have I become?!)

Ja lieve allemaal die hormonen razen door je lijf en soms herken je jezelf niet meer terug! Maar er zit ook wel een voordeel aan vind ik, want sinds ik zwanger bent lijkt er een oerkracht in mij te zitten en durf ik veel beter voor mijzelf op te komen.

Van nature ben ik iemand die wil “pleasen” en die het heel eng vind om anderen teleur te stellen. Sinds ik zwanger ben is dit volledig verandert en voel ik de drang om te zeggen wat mijn grenzen zijn en mag men er ook echt niet overheen gaan. Het welzijn van ons kindje gaat boven wat anderen willen. Dit geeft me enorm veel rust en is een verandering in mij waar ik wel aan kan wennen!

Die oerdrift dat je kindje voor alles gaat is erg mooi vind ik en zal elke (aanstaande) moeder ervaren of zich in herkennen.

Zo zie je maar dat deze zwangerschapskwaaltjes goede dingen en nou ja laat ik zeggen wat minder goede dingen meegeven!

Wat zijn jullie veranderingen?

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Afbeelding afkomstig van Pinterest

Geef een reactie