Smoovall review

Het warme weer is natuurlijk heerlijk. Rokjes, jurkjes en korte broekjes kun je weer de hele dag door dragen. Super fijn maar toch heb ik altijd ergens last van! Niet charmant maar wel vervelend. Na een dag zitten en lopen merk ik dat de binnenkant van mijn bovenbenen geïrriteerd kan zijn en pijn kan doen.

Laatst kwam ik op Instagram het merk Smoovall tegen, de belofte tegen schuurplekken. Hier moest ik natuurlijk meer van weten dus heb ik de website bezocht en gelijk een busje besteld. Tijd om te testen dus!

De levertijd duurde trouwens ietwat langer dan verwacht en hierover kreeg ik een nette mail waarom dat zo was met oprechte excuses. Super netjes wanneer je het mij vraagt.

Smoovall raad de spray aan voor twee doeleinden, sporten en voor dagelijks gebruik (wanneer je bijvoorbeeld een korte rok of jurk draagt). De spray zou tot minimaal 4 uur moeten werken en je beschermen tegen wrijving. Dat klinkt niet gek!

Het busje is netjes verpakt en er zit een handleiding kaart bij hoe je het product moet gebruiken.

Er waren genoeg warme dagen om Smoovall te testen en ik heb het ook volop gebruikt! Ik ben erg enthousiast! Het aanbrengen is super makkelijk, even sprayen en een half minuutje wachten en je bent ready to go.

Het plakt totaal niet en het voelt aan als een fluweelzacht laagje. Ontzettend chill! Smoovall gaat sowieso mee op vakantie! Na een paar uur werkt het trouwens niet meer en kun je weer een spraylaag aanbrengen.

Smoovall is absoluut geen goedkoop product. Een busje van 80ML kost inclusief verzendkosten €15. Wanneer je trouwens twee flesjes besteld zijn de verzendkosten gratis.

Ik vind het super goed werken en ben er erg tevreden over. Wel ga ik nog op zoek naar een goed alternatief in verband met de kosten.

Hebben jullie nog tips?

 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie