De beste babyshower

Onlangs werd ik verrast door mijn lieve vriendinnen en de oma’ s to be op de meest leuke en lieve babyshower!

Lotte en ik hadden afgesproken bij De Drie Graefjes, want we zouden daar gezellig samen gaan lunchen en (zo vertelde Lotte) de eigenaren interviewen voor onze blog! Dus op de afgesproken tijd kwam ik aan bij De Drie Graefjes en…. ja hoor daar was iedereen!! Wat een super toffe verassing!!

IMG_8118

 

Lotte had een hele fijne high tea geregeld met super lekkere hapjes en uiteraard kon de red velvet cake niet ontbreken!! She know’s me well!!

 

 

Een super tip dus als je een leuke babyshower wilt organiseren! Wat heb ik genoten zeg van deze middag en wat is de kleine verwend met mooie cadeautjes!!

En het leuke is dat je bij De Drie Graefjes je eigen versiering mee kunt nemen!! Lotte had super gave ballonnen geregeld en die mogen dus gewoon mee naar binnen! Super leuk toch voor de foto!

IMG_8240

Dus mocht je binnenkort een babyshower organiseren dan bij deze de tip om dit bij De Drie Graefjes te doen! Ze hebben een hele fijne locatie op het Stadionplein in Amsterdam Zuid, maar zitten uiteraard ook midden in het centrum van Amsterdam!

Lieve Lotte dank voor al je inzet en het regelen van een super gave middag! En lieve vriendinnen en oma’s to be.. bedankt voor de lieve cadeautjes en jullie aanwezigheid! Jullie hebben me echt een top middag gegeven!!

En voor iedereen die graag wil weten hoe je nou zo’n toffe babyshower kunt organiseren, houdt onze blog in de gaten Lotte verteld je er binnenkort alles over!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie