Pinterest Babykamer inspiratie

Wat ben ik toch ontzettend blij met Pinterest! Voordat je gaat slapen nog even lekker scrollen en kijken wat voor toffe en inspirerende foto’s je tegen komt. Ontzettend ontspannend!

Voor interieur inspiratie ben ik al helemaal vaak op het platform te vinden. Steeds word ik weer verrast en worden mijn ”bords” voller en voller.

Pinterest is ook perfect voor de nodige babykamer inspiratie en precies hiervoor wil ik mijn favorieten op dit gebied met jullie delen.

Gender Neutraal
Voor wanneer je nog niet weet welk geslacht je baby heeft of wanneer je een neutrale babykamer wilt maken zijn deze voorbeelden wat mij betreft het einde.

Dots
Ik ben echt helemaal weg van stippen in babykamers. Stippen hebben iets lieflijk en iets vrolijks. Precies de twee punten die je in een babykamer wilt voelen.

 

Animal
Kinderen zijn vaak gek op dieren en ik ook! Een dieren thema in de babykamer is helemaal van nu en zie je daarom ook veel terug op Pinterest. Fleur des Fleurs is trouwens het perfecte merk voor een animal behang voor de kamer van je kleine of die van jezelf.


Baby soft
Pastel kleurtjes in een babykamer zijn natuurlijk de perfecte combinatie.


Wat is jullie favoriet?

 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie