De beste rooftopbars

Dit heerlijke weertje is er niks beters dan een terrasje en een lekker drankje!! En als je op Instagram kijkt zie je de ene gave rooftop bar na de andere voorbij komen! Super gaaf zijn deze en het leukste… hier in Nederland hebben we ook heel wat gave rooftop bars!

Kennen jullie Rooftopbar HOPP in Amsterdam al? Dit heerlijke terras gelegen aan de Eerste Ringdijkstraat geeft een prachtig uitzicht over de stad terwijl jij geniet van een speciaal biertje en een heerlijk ondergaand zonnetje!

 

En als je dan toch in Amsterdam bent breng dan gelijk een bezoekje aan MR. Porter in de spuistraat. Een fancy locatie waar je Cosmopolitan heerlijk is!

Heb je zin om lekker te ontbijten met een fantastisch uitzicht? Ga dan vooral even langs bij “Op het dak”  in Rotterdam aan de Schiekade! Deze rooftop bar geeft je niet alleen een heerlijk uitzicht, maar ook de meest fantastische ontbijtjes!

En voor een goed feestje in Rotterdam kun je altijd terecht bij The Suïcide Club! Deze bar is de enige echte Cocktail Rooftop bar en neem vooral een kijkje op de site om te bezoekje te plannen!

En iets verder naar het noorden in Groningen kun je Mr. Mofongo vinden met hun gezellig rooftopbar! Deze bar heeft een heerlijke knusse sfeer!

Dus zoals je ziet zijn er in Nederland heel veel leuke Rooftop bars! En ze zijn zeker een bezoekje waard!!

Geniet van het mooie weer allemaal!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Foto’s afkomstig van Instagram

Geef een reactie