Movie night in NYC

Het is weer Travel Thursday en dat betekend dat we weer een leuke reistip met jullie willen delen! En ditmaal keren we weer even terug naar een van mijn lievelingssteden New York City!

Summers in New York zijn heet, maar oh zo gezellig! De vele rooftop party’s die je kunt bezoeken, wandelen langs de Hudson, de foodfestivals en de movie nights in Brooklyn!!

Elk jaar weer worden er in juli en augustus super gave filmavonden gehouden in het Brooklyn Bridge park! Met een werkelijk fantastisch uitzicht op Manhatten is dit een echte go see!!

 

Elke donderdag is er een andere film te bewonderen en kun je je kleedje mee nemen om de film in de buitenlucht op een gigantisch scherm te kijken! Al moet ik eerlijk toegeven dat de filmavonden die ik daar bezocht heb ik amper wat van de film gezien heb, want het uitzicht minstens zo gaaf!

Na de film een drankje doen bij the River Café of een ijsje halen bij de Brooklyn Ice Cream Factory en daarna lekker teruglopen over de Brooklyn Bridge! Klinkt als de perfecte avond toch!

Ga je binnenkort naar New York neem dan een kijkje op http://www.brooklynbridgepark.org

Have fun in the city that never sleeps!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie