De IJhallen

Hebben jullie ook een kast vol met kleding dat er al maanden of soms zelfs jaren hangt, maar die je nooit draagt! En zelfs een aantal kledingstukken met de kaartjes er nog aan (Oeps!).

Wij hebben dit in ieder geval wel. Zonde van de ruimte en zonde van de kleren!! Tijd voor een oplossing dus.

United Wardrobe en Marktplaats zijn altijd een goede en handige manier om kleding te verkopen, maar de IJhallen zijn ideaal als je van een heleboel kleding tegelijkertijd af wilt! En daarnaast is het ook nog eens een super gezellig markt om te staan.

Enfin, zo gezegd zo gedaan! Daarom boekte we een kraampje (1 van de 750!!) en kon het voorbereiden beginnen.

Dagen voor de markt zochten we alle kleding uit. Alles netjes wassen en strijken, een heel klusje maar een goede voorbereiding is het halve werk.

De avond voorafgaand aan de markt hebben we de auto ingeladen, krukje erbij, touw en hangers zodat we helemaal ready waren voor de verkoop.

Wanneer je een goede plek wilt is het aan te raden om er vroeg te zijn. En met vroeg bedoelen we echt vroeg, namelijk 07:00 sharp op locatie. Echt?! Ja echt!! Je wilt namelijk een fijne plek en nog de tijd hebben om een klein winkeltje te maken. Om 08:00 kwamen de eerste bezoekers namelijk al kijken en kopen.

Wat een dag! Van 07:00 tot 16:00 hebben we er gestaan en waren we erna doodop maar wel voldaan.

Op de IJhallen hangt een super gezellige sfeer en met veel meiden kun je ook lekker kletsen terwijl ze ondertussen door je kleding gaan.

In vergelijking met andere markten waar wij gestaan hebben kun je hier net wat meer voor je kleding vragen, maar je moet denken aan prijzen tussen de 3 en 10 euro per item afhankelijk van het merk en de staat.

Wat wij merkten was dat met name topjes, jurkjes en shorts in trek waren en dat jeans bijvoorbeeld wat lastiger was. Waarschijnlijk omdat je die vaak eerst even wilt passen wat lastig is op een markt.

Het was een super leuke dag en we hebben veel verkocht! Maar de IJhallen zijn ook absoluut de moeite waard om lekker te shoppen omdat er veel meiden staan met super leuke items.

Willen jullie zelf ook een keer op de IJhallen staan of juist lekker gaan shoppen? Neem dan snel een kijkje op:
http://www.ijhallen.nl

Veel liefs,

Lotte en Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie