Oatly Haver Barista

Oatly Haver Barista 1

Zonder mijn Latte Macchiato in de ochtend functioneer ik in alle eerlijkheid niet goed. Daarnaast is koffie zo’n heerlijke manier om de dag mee te beginnen.

Maar koffie zonder melk vind ik niet lekker. Daarom maak ik altijd Latte Macchiato’s met melk. Super lekker maar mijn huid en buik vinden het helemaal niet zo leuk. Ik merk steeds meer dat ik niet goed reageer op koemelk. Maar dan maar geen koffie meer drinken vind ik geen optie!

Op zoek naar een andere optie dus! Soja melk vind ik een goede en lekkere vervanging voor koemelk in mijn koffie maar bij Soja melk merkte ik dat ik meer cellulitis op mijn benen kreeg. What?! Dat is niet de bedoeling!

Maar toen kwam ik iets totaal anders tegen: Havermelk van het coole merk Oatly speciaal gemaakt voor in de koffie. Klinkt goed, klinkt goed!


Oatly belooft een melk die niet alleen heerlijk smaakt in koffie maar daarnaast ook goed schuimt. Dit klinkt natuurlijk heel goed maar is dat ook zo? Tijd om te testen dus!

Zelf gebruik ik mijn Illy Melkopschuimer om de melk op te warmen en lekker te laten schuimen voor de perfecte Latte Macchiato en de schuim van deze melk is erg goed!

Qua schuim krijgt deze Oatly melk een dikke 9 maar hoe staat het met de smaak?

De melk smaakt erg lekker in een Latte en lijkt erg veel op de smaak van koemelk. Het smaakt wat ”voller” en wat minder fris ten opzichte van normale melk maar de smaak is absoluut goed en lekker! Ik had zelf een totaal andere smaak verwacht en ik was daarom blij verrast!

Voor mij is deze melk een perfecte vervanger voor de volle melk koemelk in mijn koffie en daar zullen mijn huid en buik ook blij mee gaan zijn!

Deze melk is trouwens volledig plantaardig en voor de vegan ladies onder ons een perfecte melk voor in de koffie.

Oatly Haver Barista 5

Je koopt Oatly Haver Barista bij de AH of bij Marqt voor €2.19.

Meer weten? Kijk dan snel even op de website van Oatly:
http://www.oatly.com/products/netherlands/haverdrank-barista-edition/

 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie