United Wardrobe

United Wardrobe logo

Nadat je kleren een aantal jaar in je kast hebt gehad draag je het vaak niet meer. Het zou super zonde zijn om deze kleren weg te gooien terwijl er ook andere mogelijkheden zijn wanneer het niet stuk is!

En daarnaast kun je tweedehands ook super leuke dingen voor jezelf scoren als je maar weet waar je moet zoeken.

Sinds enkele maanden gebruik ik nu de app United Wardrobe en ik vind het een super fijne app!

Het is een app waar je zelf kan kopen en verkopen speciaal voor meiden van onze leeftijd. Marktplaats is natuurlijk de meest bekende app voor tweedehands spullen maar United Wardrobe richt zich echt op mode waardoor je je niet suf hoeft te zoeken.

Daarnaast zit er een extra veiligheidselement in de app ingebouwd. Zo maakt de koper het geld over aan United Wardrobe en wanneer ze het item hebben ontvangen ontvangt de verkoper vervolgens haar geld. Een heel mooi systeem zodat je niet bang hoeft te zijn dat je het geld of het item niet ontvangt.

Dus mocht je zelf items in je kast hebben hangen die je niet meer aantrekt kun je er nu iemand anders blij mee maken en een leuk zakcentje verdienen!

United wardrobe second hand 1

Wat ik trouwens ook heel leuk vind is dat veel bekende blogsters / vlogsters er ook items opzetten waardoor jij voor een leuke prijs een items kunt scoren van jouw favoriete instagramsters.

https://unitedwardrobe.com/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie