Klein Kalfje

IMG_7959

Het is weer Walk in Wednesday en vandaag willen we jullie kennis laten maken met een heel schattig en leuk restaurantje aan de Amstel!

Het Klein Kalfje ligt gelegen in Amsterdam nog net op de grens en heerlijk aan het water! Oorspronkelijk was dit een oud tolhuis dat in 1910 kreeg dit pittoreske gebouw de status van Herberg en kwamen de dorstige reizigers en en stedelingen langs voor een hapje en een drankje! Tegenwoordig is dit restaurant een begrip in Amsterdam en wij weten wel waarom!

Mijn man en ik komen hier heel graag omdat het zo fijn aan het water ligt en je er heerlijk kan eten! Het is de perfecte pitstop als je een fijne wandeling aan het maken bent of een lekkere fietstocht!

Sinds het voorjaar heeft het Klein Kalfje een nieuwe start gemaakt en kun je tegenwoordig ook met je bootje aanmeren en eten ophalen! Binnenkort komt er zelfs een “Kalfje to go app” om je eten te bestellen en op te halen! Hoe handig als je een fijne boot tocht aan het maken bent en onderweg zin hebt in lekker eten!!

(Beelden afkomstig van site & Facebookpagina Klein Kalfje )

Dus mocht je tijdens deze warme dagen lekker verkoeling aan het water wilt zoeken en niet te veel drukte om je heen wilt.. breng dan een bezoekje bij restaurant het Klein Kalfje!!

Neem vooral ook een kijkje op de website: http://www.restaurantkleinkalfje.nl

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie