Boy oh Boy

In veel relaties is het na een aantal jaar of maanden tijd om samen te wonen. Dit is zo’n leuke en gezellige fase! Voorheen had je allebei een eigen stekkie en nu ga je het samen delen en opbouwen. Samen klussen, verbouwen en verhuizen! En dan begint het echt, samen leven! Love it!

Samenwonen is echt heerlijk maar tijdens het samenwonen kom je er ook snel achter hoe verschillend mannen en vrouwen zijn! Maar man man man, soms kunnen we er eigenlijk alleen maar om lachen want stiekem zijn ze toch ook allemaal hetzelfde!

Want girls we komen echt van een andere planeet en daarom hierbij een paar tips die het samenleven met dit andere wezen wat “makkelijker” kan maken! Want sommige dingen die leren ze nooit af en kunnen wij dames maar beter naast ons neerleggen (wat de mannen soms letterlijk doen).

Oh boy 2

Laten we beginnen bij de baarden trend! we houden van een fijn klein baardje, mooi getrimd en dat er netjes en verzorgd uitziet. My lord wat kan dat sexy zijn!! Alleen het gehele “bijhoud proces” hmm daar zijn we wat minder blij mee en met ons volgens mij veel dames. Namelijk die HAARTJES!!!! Een keertje trimmen en de hele wasbak ligt vol…

En wij dachten eerst nog dat we de enige waren die ons hier zeer aan irriteerde, maar na wat goede gesprekken zijn we erachter gekomen dat al onze vriendinnen zich hier aan irriteren! Tja what to do?? Een tip dames, blijven vertellen dat je toch wel erg graag ziet dat deze vachtjes opgeruimd worden.

Een volgende trend onder onze schatten, de was naast de wasmand leggen (eigenlijk is het meer gooien of schoppen). En dan bedoel ik niet ver ervandaan, nee zo’n 5 cm! De vraag die dan toch telkens weer opkomt.. but how?  Girls laat ze liggen en stop het zelf in de wasmachine er is geen beginnen meer aan!

His biggest friend: the playstation! Een super handige tool als je even tijd voor jezelf nodig hebt en een lekker boek wilt lezen. Laat vriendlief lekker gamen en je hebt geen kind aan hem.

Zo zie je, de verschillen tussen ons zijn soms groot maar we kunnen er met name vaak hard om lachen! Want waar wij ons kunnen opwinden om de sokken naast de wasmand heeft hij het met zijn steeds kleiner wordende ruimte in de badkamer. Want stiekem wordt dat week voor week ingenomen door onze laatste beauty musthaves die op het badkamer plankje moeten staan waar zijn spullen stonden (guilty).

Naast al die kleine (toch wel grappige) ergernissen en onbegrepen punten van het andere geslacht kunnen we eigenlijk niet zonder ze en laten we heel eerlijk zijn af en toe is beetje vitten ook heerlijk om er vervolgens met elkaar maar goed om te lachen!

Dus mannen we love you!

Veel liefs,

Bibi en Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie