Een kijkje in mijn eerste eigen huis

Als echte fotoliefhebber vind ik het soms heerlijk om door mijn foto’s (alle 5.000) te scrollen en de herinneringen voorbij te zien komen. Dit keer bleef ik steken bij foto’s van mijn eerste echte eigen huis van toen ik begin 20 was.

Het leek me daarom super leuk om jullie een kijkje te geven in mijn eerste echte eigen huis in Amsterdam. Mijn stijl is vanaf toen en nu compleet veranderd maar wat heb ik daar genoten van dat interieur en het fijne huisje!

Zoals vele meiden heb ik zelf ook een roze periode gehad. Het enige verschil met veel dames is dat ik deze fase op mijn 20ste kreeg. Aangezien ik alleen in mijn mini paleisje woonde hoefde ik aan niemand verantwoording af te leggen over de kleuren en de stijl van mijn huis – heerlijk! En dit ontaarde in een roze, meisjesachtig en fleurig huis. Yes I did.

Dit appartement was absoluut niet groot maar perfect voor wanneer je alleen in de stad woont. Zo was er een aparte slaap en badkamer en een woonkamer waar de keuken direct aan verbonden was en een balkon met uitzicht op de Foodhallen.

Woonkamer

 

Slaapkamer / badkamer

 

Als ik nu naar de foto’s kijk dan moet ik eigenlijk heel hard lachen om hoe druk mijn huisje was en de hysterische kleuren en prints. Maar ik denk met name aan de hele fijn tijd die ik er alleen en met vrienden heb gehad en hoe thuis ik me er heb gevoeld. Gelukkig voor mijn vriend is mijn stijl ondertussen flink veranderd!

Hoe zag jullie eerste huis eruit?

 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie