Caudalie

Een ode aan de Franse dames! Laat ik daar maar eens mee beginnen, want ze weten toch altijd weer wat je wel en niet nodig hebt!

Ik hou ervan om te experimenteren met huidverzorging en ik heb dan ook al vele merken uitgeprobeerd. Onlangs heb ik voor het eerst de beauty elixer van Caudalie maar eens aangeschaft, want als er een type vrouw is dat weet wat je huid nodig heeft dan is het de Franse vrouw wel.

Caudalie is opgericht in het jaar 1995 in Bordeaux, maar het verhaal hierachter begint al 2 jaar eerder. In een familiebedrijf in de wijngaarden. In 1993 ontmoette Mathilde Thomas de professor  Joseph Vercauteren op de wijngaard Chateau Smith Haut Lafitte. Een zinnetje van hem veranderde haar leven namelijk;

“Weet u dat u echte schatten aan het wegwerpen bent?”

Beelden afkomstig van het Instagram profiel van Caudalie

2 jaar later ontstond het met Caudalie! Dit mooie merk gebruikt geen parabenen en is ontstaan op basis van polyfenolen van druiven. De cosmetica bevat geen producten van dierlijke oorsprong en de producten worden ook niet op dieren getest!

Ik zelf vind de producten van Caudalie erg fijn en wil er zeker meer uit proberen! Ook omdat het natuurlijke producten zijn en ze dus niet schadelijk voor je huid zijn! Ik vind dit erg belangrijk! We krijgen al genoeg troep op ons gezicht!

Dit mooie merk is helaas niet net als in Frankrijk in de “pharmacy” verkrijgbaar, maar wel bij Skins!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie