Jose Ebert

Oké ik geef het toe en volgens mij spreek ik namens heeeeeeel veeeeel vrouwen hier, we zijn eigenlijk nooit tevreden met ons natuurlijke haar! We willen meer volume, andere haarkleur, dikker haar, dunner haar, stijl haar of juist krullen. En voor dat laatste heb ik een heel fijn product!

Van nature heb ik krullen (ik hoor jullie al denken, hoezo heb je een krultang nodig dan? Maar daar kom ik zo op). Zelfs zulke mooie krullen dat toen ik klein was mijn moeder dacht dat mijn haar amper groeide, al deed dat het wel maar waren het zulke kleine krulletjes dat je niet zag hoe lang het was! Ik werd in die tijd ook (schijnbaar, gelukkig herinner ik mij hier niks van) vaak genoeg voor een jongetje aangezien!

In mijn late tienerjaren werd ik mij steeds bewuster van mijn uiterlijk en make up had ik al snel uitgevonden, maar met mijn haar wist ik niet goed wat ik moest. Ik heb toen een keer een stijltang van iemand geleend and I was hooked!!

Nu zo’n 10-15 jaar later gebruik ik bijna dagelijks een stijltang en I know dat is niet heel goed voor je haar…

Als ik mijn krullen nu laat zijn voor wat het is dan zijn het een soort van dreadlocks gemixt met pluis en klitterige strengen. Oftewel I don’t like it! En ik weet het.. eigen schuld dikke bult! Dus ja wat doe je dan als je soms eens wat krullen wilt.. precies dan koop je een krultang!

En er is maar 1 krultang waar ik nu nog steeds super blij mee ben! Namelijk die van het merk Jose Eber!!

IMG_7756

Deze clipless krultang is een hele fijne manier om langdurig krullen te maken! De eerste keer dat ik met dit product in aanraking kwam was bij de Bijenkorf. Ik had net mijn haar stijl gemaakt en de dame die de producten verkocht wilde blijkbaar toch graag krullen bij mij zien (en geld aan mij verdienen). Vrij sceptisch ging ik in die stoel zitten en prima maak er maar wat moois van dacht ik.

Toen ze eenmaal klaar was zagen de krullen er prachtig uit! Ik was er wel van overtuigd dat deze snel zouden uitzakken omdat ik net mijn haar juist stijl gemaakt had. Twee dagen later zaten de krullen er nog steeds in en zag mijn haarbos er heel mooi uit!

Deze foto is afkomstig van de Bijenkorf, daar kun je deze (gelukkig!!) nog steeds krijgen! Ze zijn prijzig, maar ik kan jullie zeggen dat is het zeker waard. Nu ruim 4 jaar later heb ik hier nog steeds plezier van!!

Dus voor iedereen die graag zo nu en dan krullen wilt is dit een echte aanrader.

 

Have fun!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie