De zomer in je huis

Mijn eerste accessoire koop aanval begint altijd aan het einde van de winter. Voor het begin van de lente kan ik altijd wel wat zachte kleuren gebruiken, maar zodra de zomer er is steekt de tweede koop gekte te kop op! Oeps!!

En omdat ik gek ben op accessoires in ons huis is het totaal geen straf om te gaan shoppen!

Vandaag wil ik jullie wat leuke accessoires laten zien die je huis een stuk zonniger maken! Wat vrolijke kleuren daar houden we allemaal toch van?

Hoe leuk zijn bijvoorbeeld deze kussen van Fest Amsterdam!! Ik hou ervan om verschillende soorten kussens met elkaar te mixen zodat je een speels effect krijgt! De lichte kleuren vind ik perfect voor de zomer!! In de winter ga ik liever over op wat donkerdere kleuren, patronen en andere stoffen.

En kaarsjes alleen in de winter? Welnee ook in de zomer is het super leuk om in de avonden je huis met kaarsjes te verlichten!

Mijn muren houd ik liever neutraal qua kleur, maar omdat ik wel graag afwissel is het bijvoorbeeld heel leuk om de muur decoratie van IXXI te gebruiken! En voor de zomer hebben zij hele leuke nieuwe en vooral vrolijke patronen!!

Afbeelding afkomstig van ixxiyourworld.com 

 

Dit ziet er toch super vrolijk uit!! Zo zie je dat je met een paar kleine accessoires je huis kunt opfleuren! En wat fijn is, het hoeft niet veel te kosten om toch weer een andere sfeer in huis te brengen! 

Krukjes zoals je hierboven zien (te bestelen via de Wehkamp!) zijn ook super leuk om te gebruiken als bijzet tafeltje of om wat kaarsjes op te zetten!

Naast accessoires kun je natuurlijk ook je huis wat opvrolijken met planten zoals je hieronder ziet! Hartstikke vrolijk toch!

Beeld afkomstig van pinterest

 

Have fun met het pimpen van je huis!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie