Skins

Voor alle dames die van wat luxe houden stay tuned! Ik ga een van mijn lievelingswinkels met jullie delen!!

Kennen jullie de winkels van Skins al? Deze heerlijke winkels zijn elke keer weer een echt uitje!!

Het concept van deze winkel is duidelijk, ze verkopen alleen parfums, verzorgingsproducten en make-up merken die in Nederland nog niet zo bekend zijn, maar in het buitenland al een iconische status hebben! De kwaliteit moet zeer goed zijn! En dat merk je ook zodra je de winkel binnenloopt.

Het liefst ga ik naar hun filiaal in het Conservatorium hotel! Deze winkel ziet er werkelijk prachtig uit! En zodra je binnenkomt waan je je eventjes in de zevende hemel.

Het personeel is er erg vriendelijk en zijn nooit te beroerd om je een product te laten proberen! De service hier is naar mijn idee erg goed en dat kan ik zeer waarderen!

Merken waar ik verzot op ben geworden? Diptique, Christophe Robin, Laura Mercier, Caudalie en een super fijn haarmerk Original & Mineral!

Het zijn merken die je niet zo snel in andere winkels zult vinden, maar als je ze gaat opzoeken op internet kom je lovende verhalen tegen! En tot nu toe kloppen ze allemaal!

Diptique staat natuurlijk bekend om zijn geurkaarten, maar de huidverzorging lijn is werkelijk heerlijk!

Voor mijn haar gebruik ik ook graag het merk Original & Mineral! Een verkoopster van Skins wees mij op deze producten en sindsdien keer ik toch vaak terug naar dit merk!

FullSizeRender 12

Beelden afkomstig van Pinterest

Ben je op zoek naar een nieuwe parfum, een nieuw make- up merk of een fijn haarverzorging merk dan raad ik jullie allen aan om langs deze winkel te gaan! Je krijgt goed advies en zoals ik al eerder zei samples zijn hier nooit te veel gevraagd!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie