Numero 74

Girls ik heb een nieuw merk gevonden in mijn kledingverslaving en uiteraard moet deze gedeeld worden! Onlangs was ik weer eens te vinden bij Archive Store in Amsterdam en heb ik het meest schattige pakje voor onze kleine meid weten te scoren van het merk Numero 74!

Maar laten zij naast baby/kinderkleding nou ook voor volwassenen super mooie jurken, rokken en jumpsuits maken!! * Happy me!! *

IMG_7632

Dit toffe merk is een Italiaans merk dat opgericht is door de nichtjes Poupy en Nancy. De producten worden in Thailand door echte vakvrouwen handgemaakt. De materialen die zij gebruiken zijn heerlijk zacht en lekker luchtig!

Voor onze kleine meid heb ik een super schattige mini jumpsuit gekocht! Wat ik zo fijn vindt aan dit merk is dat de stoffen echt perfect zijn voor die kleine tere huidjes! Zeker in de zomer wanneer het voor je kleine kindje toch al erg warm is, kan de kleding niet luchtig genoeg zijn! En daarnaast staat dit, zoals mijn man het noemt “Aladin- pakje”, ook nog eens super cute!

Zelf heb ik 2 jurken uitgekozen! Een jurk zonder mouwen in “Powder Pink” en een jurk met mouwen in “Sunflower Yellow”. De kleuren zijn echt zo mooi!!

IMG_7647

Naast kleding verkopen ze ook beddengoed, verkleed-kleding en decoratie! Alle producten worden dus met de hand gemaakt!

Foto’s afkomstig van hun Instagram pagina

Deze tenten zijn toch ook super tof!!

Kortom een super fijn merk dat kwalitatief zeer goed is! Op de site van Lidor vindt je een grote collectie en ook bij Archive-Store zijn deze fijne producten te koop!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie