Raskog Love

Net als 90% van alle Nederlanders heb ik een behoorlijk aantal spullen van IKEA in huis. IKEA is zo’n winkel waar je simpelweg wel van moet houden. De spullen die ze verkopen zijn handig, mooi en niet duur! Oh yeah (het Zweedse accent kunnen jullie er bij bedenken).

Daarnaast draag ik een extra warm plekje in mijn hart voor IKEA aangezien ik er een tijd lang als bijbaantje heb gewerkt.

Met al onze meubels van de IKEA ben ik eigenlijk ontzettend blij maar er is een item waar ik dolgelukkig mee ben! Onze Raskog roltafel! Ik hoor je bijna denken, wat is er zo speciaal aan een roltafel? Nou dat zal ik jullie haarfijn uitleggen.

 1. Top design
  Het design is strak, metaal en helemaal van nu.
 2. Op en top handig
  Dit is een mega open deur maar er zitten wieltjes onder en dat is super handig.
 3. De prijs
  Deze topper kost namelijk maar €39.95!
 4. Variatie
  Punt 1, 2 & 3 zijn natuurlijk al fijn! Maar het allerleukste aan deze roltafel is dat je het voor super veel verschillende doelen kan gebruiken en dat ga ik jullie laten zien.


Raskog Love in your kitchen

Raskog Love in your bathroom

Raskog Love in your bedroom

Raskog Love for your fancy drinks


Bovenstaande inspiratie beelden zijn afkomstig van Pinterest. 

Aangezien wij in onze keuken erg weinig ruimte hebben gebruiken wij het als ideale koffiekar! Super handig en het staat heel leuk als je het mij vraagt.

Mijn geliefde Raskog is trouwens verkrijgbaar in 4 hele fijne en trendy kleuren!
https://www.ikea.com/nl/nl/search/?query=raskog

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie