Haarlem

Het is weer Travel Thursday en vandaag blijven we iets dichter bij huis!

In Nederland hebben we genoeg mooie steden om te verkennen en een van mijn favoriete steden om heen te gaan is toch wel Haarlem!! Een kleinere versie van Amsterdam, maar met net zoveel charme!! Ik kom hier erg graag!

Onlangs was ik hier nog samen met mijn moeder en tante en ondanks de regen hebben we ons prima vermaakt! IMG_7594

Afkomstig van Pinterest

De Grote Houtstraat is natuurlijk een van de bekendere straten en daar zitten veel grote winkelketens zoals Zara, H&M en noem maar op! Tegenwoordig zit op de plek waar eerst de V&D te vinden was nu de super fijne winkelketen Hudson’s Bay! Een hele fijne aanwinst voor deze stad denk ik!

IMG_7589Zelf houd ik ervan om de zijstraatjes te ontdekken en te zien welke kleine boutiques er allemaal zijn! En die zijn er genoeg in Haarlem!

Kennen jullie de “Gouden Straatjes”? Dit zijn de wat kleinere straatjes waar super leuke winkeltjes zitten!

Een van mijn lievelingswinkels die je hier kunt vinden in de Dille & Kamille! Wat een fijne winkel is dit! Voor alle kookliefhebbers een aanrader om naar toe te gaan!

Ben je op zoek naar de nieuwe hotspots in de stad dan kun je in de Kleine Houtstraat een kijkje nemen en vindt je elke keer weer nieuwe pareltjes!

Maar ook omweg van het station naar het centrum van Haarlem kom je leuke winkels tegen! Zo ook de winkel YAYA.  Hier hebben ze echt super leuke kleding en accessoires voor in huis!

Ook zijn er in de Gouden Straatjes heerlijke eettentjes te vinden! Net als op de Grote Markt van Haarlem!

En wil je even ontsnappen uit de drukte? Dan ga je lekker naar het park! Een heerlijk park om heen te gaan is het Kenaupark! Lekker picknicken of gewoon even uitrusten kan prima!

Zoals je leest een is Haarlem dus een hele veelzijdige stad! Er komen elke keer weer nieuwe leuke winkels bij en nieuwe eettentjes en je kunt je hier goed vermaken!

Veel plezier,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie