Review | Dove Summer Revived

Dit jaar hebben we al veel heerlijke dagen gehad met echte tropische temperaturen. Heerlijk hoor dat weer maar ieder jaar krijg ik ook last van lichte paniek want die temperaturen betekenen ook blote benen en armen.

Nu heb ik van nature best wat pigment maar door mijn office life ziet mijn tere huidje niet veel zon wat resulteert in een victoriaans huidje. In die tijd was bleker better maar met een mooi zon gebruind huidje zie je er toch wat leuker uit EN je ziet minder oneffenheden dat is dan ook weer leuk!

Mijn paniekaanvallen besprak ik vervolgens met een collega tijdens de lunch omdat ik wel een beetje jaloers was op haar mooie bruine benen. Haar benen zagen eruit of ze een maand op reis waren geweest en totaal niet oranje. Hoe doen mensen dat dan zonder drie weken op vakantie te gaan?

Ze vertelde mij dat ze Dove Summer Revived gebruikt en een klein beetje zon maar dat ze met name zweert bij Dove. Say no more!

Na werk ben ik gelijk naar de Etos gegaan om een eigen fles te scoren en ik ben die avond maar meteen begonnen met smeren. Zou het nou echt werken?

Omdat ik echt enorm wit ben heb ik de lichtste variant van Dove Summer Revived gekozen. Er zijn namelijk twee varianten, lichte huid en een medium tot donkere huid. Dat was een erg makkelijke keuze!

De geur van het product is super lekker en ruikt echt naar de zomer. Ik gebruik het nadat ik mijn benen heb geschoren. De substantie is gelijk aan de meeste bodylotions en smeert heel makkelijk uit waardoor je niet snel stukken vergeet.

Try out tuesday Dove Summer Revived review 6

Na het insmeren moet je het wel even laten intrekken omdat het wel een beetje plakkerig is maar dit gevoel verdwijnt ook weer heel snel.

Bij de meeste zelfbruiners moet je erna je handen erg goed wassen omdat je anders vlekken gaat zien en een oranje gloed. Dat is bij Dove Summer Revived absoluut niet het geval en dat vind ik zelf heel prettig!

Tijd voor wat voor en na foto’s. Voor de voor foto’s raad ik jullie bijna aan om voor de veiligheid een zonnebril op te zetten.

Voor
Try out tuesday Dove Summer Revived review 8

Na
Try out tuesday Dove Summer Revived review na 1

Het is een subtiel verschil maar niet te opvallend! Daarnaast is Dove Summer Revived super verzorgend voor je huid en krijg je er heerlijke zachte benen door. Een mooie bijkomstigheid.

Zoals je aan de foto’s ziet heb ik niet in een keer super bruine benen maar voor mijn doen wel een mooie gloed, zien mijn benen er egaler uit zonder rode vlekjes en zijn ze heerlijk verzorgd. Zo durf ik mijn benen wel te laten zien!

Wil jij dit product ook uitproberen? Je koopt Dove Summer Revived via deze link bij plein.nl:

Plein.nl

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie