Droomhuis… op papier

Wie droomt er zo af en toe niet van zijn of haar droomhuis. HET huis dat alles heeft (of bijna alles) waardoor je er heerlijk woont op een manier die bij jou/jullie past.

Sinds ik de cursus interieur styling volg bij de LOI denk ik steeds meer na over wat ik graag terug zou willen zien in mijn droomhuis. Denk hierbij aan het huis zelf maar ook de verlichting, meubels, doelen van ruimtes, etc. Er is zoveel om over na te denken…

Daarom heb ik besloten om nu al een bord op Pinterest bij te gaan houden met dingen die ik graag terug zou willen zien omdat je enorm overweldigd kan raken op het moment dat je je droomhuis hebt gevonden maar er binnen een bepaalde tijd in wilt, je je oude huisje nog niet verkocht hebt en je ook nog al je spullen in moet pakken! *PANIEK*

Hieronder een aantal key-items die zeker terug zullen komen in mijn droomhuis:

 

Droomhuis

  1. Een mooie, grote (houten) tafel waaraan we uren kunnen zitten met vrienden en familie, spelletjes kunnen spelen maar zo nu en dan ook kunnen werken of de krant lezen.
  2. Een prikbordmuur; ideaal voor inspiratie, belangrijke dingen die niet vergeten mogen worden, interessante artikelen, foto’s, noem het maar op!
  1. Dit soort tegeltjes vind ik fantastisch! Of het nu badkamer, wc of keuken wordt, ik wil iets met die tegeltjes doen.
  2. Een leeshoek(je) met boekenkast en heerlijk zittende stoel om weg te dromen in een goed boek.

Uiteraard kan het even duren voordat een droomhuis gevonden is dus in de tussentijd zal er nog genoeg geschoven worden in het boekje, lijstje, moodboards etc. Maar als het dan eenmaal zover is ben ik voorbereid…op papier 😉

Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om lekker het internet, woonwinkels en kringloopwinkels af te struinen naar goedkope alternatieve voor die ene dure design lamp die je zo leuk vindt of die mooie kast die je gezien hebt.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Veel liefs,

Emma

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie