Loveli

“Beauty from pure love. Nothing more, nothing less. Because nothing beats nature”

Onlangs kwam ik het merk Loveli tegen en zeg nou zelf dit klinkt toch erg schattig! Naast het leuke ontwerp en de schattige naam schuilt er een dieper verhaal achter dit verzorgingsmerk!

Ik probeer mij steeds meer te verdiepen in huidverzorging dat zo natuurlijk mogelijk is. We zijn zo gewent om maar van alles op onze huid te smeren en als je dan die labels leest heb je eigenlijk geen idee wat erin zit!

Loveli is opgericht door Linda. Haar wake up call om natuurlijkere producten te gaan gebruiken kwam toen haar moeder de diagnose borstkanker kreeg en er geadviseerd werd om deodorant te gebruiken zonder aluminium. Zoals ze zelf aangeeft heeft ze van alles geprobeerd, maar werkte er niet echt iets.

Dit stimuleerde haar om haar eigen lijn op te zetten. Ze is een opleiding tot cosmetic formulator gaan volgen en werkt inmiddels samen met een heel team aan dit merk.

Zelf heb ik als eerste de facewash gebruikt! Ik moet eerlijk toegeven dat ik redelijk sceptisch was, want ik heb inmiddels al zoveel uitgeprobeerd en toch krijg ik vaak irritaties aan mijn huid. Maar ik gebruik dit product nu een aantal weken en ben er heel erg blij mee! De facewash is van natuurlijke producten gemaakt en dus niet schadelijk voor je huid. En wat zo fijn is, als je dit product gebruikt hebt voelt je huid niet droog aan!! EINDELIJK!! Een facewash waarvan mijn huid niet zo droog aanvoelt en die toch goed reinigt!

Ik ga zeker meer producten kopen en wil de deodorant graag gaan uitproberen!! Ik raad iedereen die graag wat meer natuurlijkere producten wilt gebruiken aan om op deze site te kijken!!

http://www.loveli.care

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie