Loods 5

Eens in de zoveel tijd ga ik lekker een middagje winkelen en inspiratie op doen bij Loods 5. Voor de meeste is dit een super bekende woonwinkel waar je jezelf helemaal kan verliezen in alles wat je daar ziet!

Het leuke aan Loods 5 is de hoeveelheid merken die ze verkopen en de manier van stylen in de winkel. Hierdoor wordt je bij ieder bezoek verrast.

In deze blog laat ik jullie zien wat ik het meest opvallend en inspirerend vond. En natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis. Iemand moet de economie stimuleren toch!?

Bijzondere items
Door de hele winkel vind je bijzondere items ter decoratie die eens wat anders zijn dan een vaas of een fotolijstjes. Super tof!
Walk in wednesday Loods 5 inspiratie 6

Afrikaanse inspiratie
Een echte trend bij Loods 5 zijn Afrikaans geïnspireerde items.
walk in wednesday loods 5 inspiratie 16

Lampionnen, lampionnen & lampionnen


Kids
Bij Loods 5 kun je ook perfect terecht voor de kinder en babykamer van je kleine. De items zijn meer uniek ten opzichte van bijvoorbeeld een Ikea.


More green baby
Groen is niet meer weg te denken in een interieur en deze trend zag je daarom ook volop terug bij Loods 5.


Twee minuten binnen in de winkel liep ik tegen een ecosysteem aan van het merk Growing Concepts. Zoals jullie weten ben ik weg van tuintjes in flessen maar was ik de juiste nog niet tegen gekomen. Tot nu! Dit fijne exemplaar heb ik gescoord voor €35. Een hele nette prijs voor een mini ecosysteem!

Komen jullie weleens bij Loods 5?
https://loods5.nl/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie