Film review | Tully

Met een Pathé pas ga ik nogal vaak naar de bios met mijn favoriete bios vriendinnetje.

We gaan naar super veel verschillende soorten films en dat maakt het juist leuk! Soms kijken we maanden uit naar een film en soms gaan we gewoon spontaan naar een film en verwachten we er totaal niks van.

Dit ging zeker op voor de film Tully. We hadden al wel een trailer gezien maar verder niet veel. Ook wel eens lekker!

Charlize theron speelt de hoofdrol in deze film (PAC) en kwam er ontzettend veel voor aan in gewicht. Ondanks al die kilo’s blijft deze vrouw beeldschoon!

Tully_2

Tully gaat over een moeder van 2 kinderen die zwanger is van de derde en natuurlijk van het derde kindje bevalt.

Het laat de struggles zien van het moederschap en de niet zo’n roze wolk zoals ontsteken tepels (auw!), uitgezakt lichaam en de slapeloosheid door het kleintje. Om betere nachten te krijgen huren Marlo (Charlize theron) en haar man Drew een night nanny in die ondersteunt tijdens de nachten met een pasgeboren kindje.

Tully_3

In deze film zit een flinke dosis sarcasme en dat is echt heerlijk! Het is daarnaast een verademing dat het moederschap eens niet gesugarcoat wordt. Want naast alle liefde is het ook gewoon heel zwaar de eerste weken. En dat alles met een goede dosis humor!

https://www.imdb.com/title/tt5610554/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie