Devotion

Het bruiloft seizoen is weer in volle gang en enkele weken geleden had ik mijn eerste bruiloft van het jaar. Super leuk!

Doordat ik het een beetje druk had gehad was het er nog niet van gekomen om voor een outfit te shoppen. Daarom besloot ik dit online te doen en had ik een erg leuk jurkje gevonden en besteld. Helaas voor mij kwam het niet op tijd binnen. Nu was het toch een beetje stressen want wat zou ik dan aandoen?!

Op de dag zelf (ja echt) ben ik snel naar een van mijn favoriete winkels om de hoek gegaan: Church of Labels. Hier hebben ze TE gekke outfits dus dat zou helemaal goed moeten komen.

Zo gezegd zo gedaan en ja hoor. Na een rondje door de winkel had ik een heleboel mogelijk outfits maar toen viel mijn oog op een heel mooi zomers en authentiek jurkje. Passen!

Ik trok als eerste natuurlijk dit Devotion jurkje aan en wist het gelijk, dit moest hem worden. Een mooi gekleurd hakje eronder en klaar was ik!

 

Het jurkje is van super mooie kwaliteit en de stof draagt heerlijk zacht en luchtig. Ideaal voor wat chiquere gelegenheden met een hakje eronder maar met een slippertje eronder kan dit jurkje ook heel goed mee op vakantie. Dat is dan toch eigenlijk een besparing niet waar?!

Thuis ging ik gelijk op zoek naar meer informatie over dit leuke merk!

Devotion is een Grieks merk dat in 2001 is opgericht. Je herkent het merk gelijk aan de mooie en unieke Griekse prints en de schitterende materialen. Het is een erg vrouwelijk merk en de items zijn echte eyecatchers!

 

 

Church of Labels verkoopt het merk dus in de winkel – yeah! Hou daarom ook vooral hun Instagram account in de gaten want hier posten ze de items ook op die je vervolgens via Instagram kan bestellen.

Online zijn de items bij onder andere De Bijenkorf en Skihut verkrijgbaar.
https://www.debijenkorf.nl/damesmode/kleding/devotion
https://www.skihut.nl/devotion/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie