Mini Markt

Normaal gesproken shop ik super graag voor mijzelf, maar sinds ik zwanger ben lijken alle cliché’s waar te zijn en shop ik voornamelijk nog voor die kleine! En die kleine komt ook niks te kort, want inmiddels heeft ze een heuse plank in onze kast voor haarzelf!

Ik vind het dan ook heerlijk om (voor mij) nieuwe winkeltjes te ontdekken. Al vaak genoeg kom ik langs de winkel Mini Markt, maar naar binnen gegaan ben ik nog nooit tot voor kort!

Mini Markt, de naam zegt het eigenlijk al een markt voor de kleintjes! En wat voor een winkel is dit!! Ik heb mijn ogen uitgekeken!

Naast dat je in deze winkel erg goed kunt shoppen voor je kleintje en ze de meest fantastische cadeautjes hebben, kun je er ook gezellig met de kids wat eten en drinken! En is er zelfs op bepaalde dagen een kapper aanwezig om de haartjes van je kleine weer mooi te maken!

Op de site kun je ook lezen dat zij zich op families richten. En dat merk je ook als je binnenkomt, dit is een ware ontmoetingsplek voor ouders en kinderen.

 

Ze verkopen een heleboel merken waarvan ook nog eens niet de meest alledaagse merken. Ik heb heel veel nieuwe leuke lieve artikelen ontdekt en kon het natuurlijk ook niet laten om niks te kopen!

Deze lieve schoentjes zijn toch ook super! En die zwembroekjes!! Ze hebben naast kleding en schoenen ook veel speelgoed en hele leuke cadeautjes voor bijvoorbeeld je neefje of nichtje! Ik denk dat ik heel snel nog maar eens terug ga!!

Wil je weten waar je deze super toffe winkel kunt vinden?

Beethovenstraat 5A, Amsterdam

en is dat iets te ver weg voor jou? Dan is er altijd nog de online store!

http://www.minimarkt-store.com

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie