Sissy Boy Inspiratie

Oh dames, hebben jullie de nieuwe collectie van de Sissy Boy al gezien? Elk seizoen lijkt de collectie beter en beter te worden en wanneer je denkt dat het niet mooier kan, hoppa daar zijn ze weer!

Inmiddels kom ik zo vaak een kijkje nemen in deze winkel dat een aantal verkopers mij al kennen (oeps). En omdat ik ook deze keer weer zo enthousiast ben wil ik dit graag met jullie delen!!

Ik denk dat de meeste mensen deze winkel wel kennen, maar voor degene die niet zo bekend zijn met de Sissy Boy, watch and learn!!

De huidige collectie heeft veel groen, okergeel en roze in zijn palet en laten dat nou net kleuren zijn die ik prachtig vind.

 

Wat ik ontzettend leuk vind is dat  Sissy Boy gebruik durft te maken van verschillende patronen en deze door elkaar gebruikt. Ook worden dieren vaak als inspiratiebron gebruikt! Nu vindt je bijvoorbeeld een bijenpatroon terug op veel producten! Zoals je hierboven ziet!

Op het glaswerk wat ze verkopen (dat overigens altijd prachtig is!) vindt je zeedieren terug! Heel gaaf!

 

Dus voor degene die deze zomer wat nieuwe kleuren in zijn interieur wilt, raad ik zeker aan om naar de Sissy Boy te gaan!! Naast dat ze mooie producten verkopen zijn ze kwalitatief ook goed en mocht er iets zijn kun je altijd terug! Ik ben een echte fan van deze super toffe winkel!!

Foto’ afkomstig van Sissy Boy Instagram

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie