Isabel Marant Love

De titel zegt eigenlijk alles al en degene die mij goed kennen weten dat ik obsessed ben met dit merk!! Zowel de hoofdlijn Isabel Marant als het jongere zusje Isabel Marant Etoile vind ik fantastisch en laten mijn modehartje sneller kloppen!

Inmiddels heb ik van de Etoile lijn al een aantal hele mooie items weten te scoren en struin ik de site vaak genoeg af om te kijken wat ik nu weer wil aanschaffen (gelukkig snapt manlief mijn obsessie voor dit merk!).

Dit super toffe merk is ontstaan door designer (hoe kan het ook anders) Isabel Marant! In een documentaire over haar werk die op Netflix te zien is, zie je waar deze vrouw voor staat en dus ook waar haar mode merk voor staat! Zij is naar mijn idee de ultieme werkelijkheid van “Parisian Chic” en zo ook haar modelijn.

Isabel Marant collectie 

 

Daar waar haar Isabel Marant collectie wat meer sophisticated is, heeft haar Etoile lijn wat meer jeugdige elementen ertussen zitten en wordt er afgewisseld tussen “Parisian Chic” en “Bohemian style”. Een super toffe combinatie als je het mij vraagt!

Isabel Marant Etoile 

 

En dan is er nog de schoenenlijn!! Hebben jullie deze al gezien? Nee? Shame on you!! Alhoewel, bereidt je voor.. je wilt vast ALLES wat ze hebben en of je portemonnee daar blij van wordt??

Er zijn lijnen die per seizoen veranderen, maar je hebt ook de permanente schoenenlijn! En deze pareltjes wil ik jullie niet onthouden!

Gaaf he! En dan laat ik je nog niet eens de helft zien van wat ze verkoopt!!

En of haar kledinglijnen nog niet mooi genoeg zijn weet ze ons weer te verassen! Ditmaal komt er een super toffe samenwerking tussen haar Modemerk en Loreal!

FullSizeRender 20

Binnenkort zal er een make up lijn uitkomen tussen deze twee prachtige merken! Als je haar Instagram pagina in de gaten houdt kun je zien wanneer deze uitkomt! Ik kan in elk geval niet wachten!!

 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in haar onlangs geopende winkel in de PC Hoofdstraat te Amsterdam! Een super gave winkel als je het aan mij vraagt!

Maar het merk is ook verkrijgbaar via de Bijenkorf en online!  www.isabelmarant.com

 

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie