Call me Miss Dior

Het heeft even geduurd maar sinds enkele jaren heb ik mijn favoriete geur gevonden, Miss Dior! Op mijn werk heb ik een periode voor Dior gewerkt waardoor ik alle verschillende geuren goed heb leren kennen waaronder Miss Dior.

Vanaf het eerste moment dat ik de geur rook was ik eraan verslaafd! Een ontzettend lekkere geur, vrouwelijk maar niet te zoet. Daarnaast is de flacon erg mooi met veel details waaronder de herkenbare Dior strik aan de dop.

De geur Miss Dior bestaat al ontzettend lang en het origineel kan nog steeds gekocht worden. Christian Dior is de oprichter van het modehuis Dior en in 1947 werd de parfum Miss Dior uitgebracht. Christian was namelijk van mening dat geen enkele look compleet is zonder bijpassende en heerlijke parfum. Hear Hear!

Met de jaren is de Miss Dior reeks verder uitgebreid en zijn er verschillende varianten en soorten uitgebracht waar ik ontzettend blij mee ben.

Miss Dior_3

Zelf heb ik verschillende varianten, Miss Dior eau de Parfum, Miss Dior Blooming Bouquet en Miss Dior Absolutely Blooming. Het is heel duidelijk dat de verschillende soorten uit dezelfde Miss Dior lijn komen maar door de subtiele verschillen zijn ze ook weer heel anders waardoor je de verschillende soorten op verschillende momenten kan dragen.

Miss Dior eau de Parfum
”Een verklaring van de liefde, aan de liefde!”
De omschrijving van deze parfum alleen al is geweldig toch?! Dit is de meest zware geur van de drie verschillende en bestaat uit twee soorten rozen, rozenhout en roze peper wat zorgt voor het karakter van deze parfum.

Miss Dior_7

Miss Dior Blooming Bouquet
”Na vrouwen, zijn bloemen de meest goddelijke creaties.”
Deze geur is het minst zware van de drie en bloemen staan centraal zonder dat het mierzoet wordt. Het is een ode aan de liefde die Christian Dior voor bloemen had. De toevoeging van witte musk maakt het een erg speciale geur. Deze geur draag ik trouwens van alle drie de geuren het meest.

Miss DIor_6

Miss Dior Absolutely Blooming
Miss Dior Absolutely Blooming geeft zich zonder enige terughoudendheid.”
Naast de vaste basis van rozen wordt dit in tegenstelling tot de andere geuren aangevuld met zurige rode vruchten wat zorgt voor een heerlijke geur. In de avond draag ik deze geur het meest.

Miss Dior_8
Het fijne aan de Miss Dior geuren is de afwisseling die je erdoor hebt. Soms kan ik een geur te sterk vinden of juist te bloemig voor hoe ik me op dat moment voel. Door deze drie verschillende soorten af te wisselen past er altijd een geur bij een moment of mood. Thank you very much Dior!

Op de Dior website vind je alle Miss Dior varianten.
https://www.dior.com/beauty/nl_nl/parfum-en-beauty/parfum/damesgeur/miss-dior/fr-missdiorfpl-missdior.html

Wat is jullie favoriete geur?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie