Slapen op het strand

Zo’n 10 jaar geleden verruilde ik het Zeeuwse in voor de drukte van Amsterdam! Heerlijk vond ik dat, wat een verademing deze stad. Ik kon niet genoeg krijgen van de drukte die de straten te bieden hebben.

Maar tegenwoordig verlang ik soms ook naar de rust en als ik terug denk aan mijn jeugd, was deze echt wel heel erg gaaf! De zomers bracht ik voor een groot deel door op het strand, letterlijk op het strand! Spelen, eten, slapen het kon allemaal, want de ouders van mijn beste vriendinnetje hadden hun eigen strandpaviljoen! S’avonds laat nog lekker zwemmen en ook s’ochtends nog voor de eerste badgasten arriveerde een verfrissende duik nemen!

Ik zou niet meer in Zeeland willen wonen, maar als ik op bezoek ga bij mijn moeder voel ik me altijd weer thuis en ontspannen. Zeeland kan heel saai klinken voor mensen die de drukte gewent zijn, maar kan hier juist zo lekker ontspannen! Je komt er echt tot rust!

Enige tijd terug werd ik erop gewezen dat je via de VVV – Zeeland nu ook huisjes kunt huren op het strand!! Hoe gaaf is dat!! Lekker lang zwemmen en van de ondergaande zon genieten om de volgende ochtend weer als eerste op het strand te zijn (en het fijne is je hebt alles bij de hand!)

FullSizeRender 5

Hoe gaaf zijn bijvoorbeeld deze huisjes!! Deze zijn te vinden op het strand van Groede. Deze plaats ligt vlakbij de Belgische grens, dus je kan altijd op een wat mindere dag even lekker gaan shoppen in Antwerpen!!

FullSizeRender 8 Deze huisjes liggen aan het strand van Domburg!! Een super leuk stadje, waar ik als kind regelmatig kwam! Het centrum is klein, maar heel gezellig en pittoresk.

Beelden afkomstig van Pinterest

En zeg nou zelf, die huisjes zien er toch super uit!!!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op ww.vvvzeeland.nl

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie