Arriba Arriba

Yes! Er is sinds enkele maanden een nieuw en uniek restaurant restaurant bij in Amsterdam. Altijd fijn!

Wij hebben het over Arriba Arriba (te gekke naam trouwens) en het restaurant is gevestigd aan de Rozengracht in het oude pand van het restaurant Mazzo. De naam en de kleuren van het logo verklappen natuurlijk al het soort eten. Mexicaans baby!

Arriba Arriba omschrijft de keuken zelf als Mexicaanse street food met Zuid-Amerikaanse invloeden. Dat klinkt net zo goed als dat het is!

Hier moesten we natuurlijk gaan eten en daar waren de mannen het natuurlijk ook mee eens. Bij binnenkomst in het restaurant wordt je gelijk mega vrolijk door het interieur met felle kleuren en gezellige sfeer. Ondanks het feit dat het een erg groot restaurant is hebben ze het goed ingericht waardoor het juist knus voelt. Daarnaast kom je helemaal in de stemming door de Mexicaanse muziek! Let’s dance baby!

Het idee van eten bij Arriba Arriba is dat je de gerechten kunt delen. Dit is super gezellig en ideaal om verschillende dingen te proeven! Op aanraden van de ober begonnen we alle vier met de keuze van twee gerechtjes omdat dit vaak meer dan voldoende is. Wij kozen verschillende Tamales / Tostadas en Tacos.

De gerechtjes zagen er super goed uit en waren perfect qua formaat zodat je niet gelijk vol zat na het eerste gerecht. Het eten was heerlijk en de gerechtjes verschilde goed qua smaak en textuur zodat het niet saai werd! Het vlees en de kip waren lekker mals en heel goed gekruid! Aangezien het om kleine gerechtjes gaat kun je zelf bepalen hoe gek je het maakt.

Arriba Arriba is een echte aanrader voor degene die graag verschillende dingen proeven en eten delen. In plaats van Sushi en Tapas is Arriba Arriba de perfecte afwisseling voor heerlijk eten voor een goede prijs! Daarnaast wil je dit restaurant echt eens van binnen zien omdat het zo goed en leuk is ingericht.

Je kan hier trouwens ook super goed gaan eten wanneer je een gluten en / of noten allergie hebt. Ze houden hier namelijk met alle liefde rekening mee en maken dan vervolgens speciale gerechtjes die bijvoorbeeld notenvrij zijn. Fantastico!

Tip: bestel hier zeker een frozen cocktail want die zijn echt fantastisch!

Neem snel zelf een kijkje op de website en naar het menu:
https://www.arriba-arriba.nl

Liefs,

Bibi & Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie