Inspiratie voor kleine balkons

Kleine balkons zomers en gezellig maken kan soms nog wel een erg grote uitdaging zijn. Maar met dit lekkere weer is het heerlijk om op een balkon te zitten en vitamine-D op te doen!

Nu noem ik mijn eigen balkon eerder een Catkon (balkon voor katten) in plaats van een balkon omdat het echt het domein van mijn twee grote kleine draken is geworden en daarom ging ik op zoek naar de leukste kleine balkon inspiratie om jouw en mijn balkon een make-over te geven.

Think outside the box
Wanneer ik denk aan meubels voor op een klein balkon kom ik al snel terecht bij een tafel en twee stoeltjes. Maar hoe lekker zitten van dat soort stijve stoelen nou echt? Denk daarom aan grotere en comfortabelere meubels voor op jouw balkon.


Turn those lights on!
Om in een handomdraai sfeer aan je balkon toe te voegen zijn lampjes en kaarsjes de ideale manier. Daarnaast kun je door mooie verlichting nog langer op je balkon blijven zitten voor die heerlijke lange zomeravonden.


Vertical Gardens

Om meer groen aan je balkon toe te voegen hoef je niet altijd potten op de grond neer te zetten die weer extra ruimte innemen. Vertical Gardens zijn alweer enkele jaren een grote trend en met deze trend hang je het groen dus op verschillende manieren aan de muur.

 

Begint het bij jullie na het zien van deze pareltjes ook al te kriebelen? Hieronder nog wat tips voor betaalbare balkon items om jouw balkon een make-over te geven.

IKEA


Hema

Balkon-30


Blokker

 

Karwei

 

 

 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie