Netflix: Evil Genius

De afgelopen dagen hoorde ik iedereen over de volgende Netflix documentaire. Ik heb het hier natuurlijk over ”Evil Genius”.

Deze documentaire serie wordt veel vergeleken met de succesvolle documentaire ”How to make a murderer”. Na deze vergelijking zat er niks anders op dan ”Evil Genius” zelf te gaan kijken.

Nadat ik vijf minuten van de eerste aflevering had gezien was ik gelijk hooked en moest en zou ik deze documentaire afkijken. Het verhaal gaat over de beruchte ”Pizza Bomber” zaak die Amerika vele jaren in haar greep heeft gehouden.

Deze documentaire is zo ontzettend spannend en zit erg goed in elkaar qua opbouw en beelden. Vanaf het eerste moment word je gegrepen door het bizarre waargebeurde verhaal en wil je alleen maar weten hoe het in elkaar zit en vooral waarom!

De serie bestaat uit vier afleveringen van drie kwartier per aflevering waardoor je niet gelijk een week vermist bent voor je vrienden en familie want geloof me je wilt deze documentaire gelijk afkijken.

Evil Genius_1

Benieuwd naar het verhaal en de trailer? Kijk dan snel even op onderstaande link of kijk gelijk op Netflix:
https://www.netflix.com/nl/title/80158319

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie