Fleur Kuipers

Onlangs spraken wij met Fleur van het merk Fleur des Fleurs af en wat een ontzettend leuke vrouw! Fleur heeft een hele weg afgelegd voordat ze met haar merk Fleur des Fleurs begon. Een echter powervrouw als het ons vraagt! Wij vinden haar erg inspirerend en daarom delen we graag haar verhaal!

Na haar opleiding Algemene cultuur wetenschappen aan de universiteit van Amsterdam specialiseerde ze zich in “the Comperasion of arts”. En maakte ze haar studie compleet met het behalen van een master degree in graphic design.

unnamed

Na haar opleiding is ze echter een totaal andere richting op gegaan. Ze heeft in Bangkok engelse les gegeven, gewerkt in de horeca. Uiteindelijk kwam ze op de zuidas te werken. Wat doet een vrouw die zo creatief is daar? Precies haar gedachte!

Ze verteld ons dat ze op een bepaald moment zich afvroeg “wat doe ik hier eigenlijk?” Een gevoel dat vele van ons wel kennen, soms moet je het roer omgooien en dat is precies wat ze gedaan heeft.

Niet makkelijk en erg spannend!! Ze begon eerst part- time met het opzetten van haar merk en het ontwerpen van de kaarten en het behang.

Dit heeft zich uitgebreid tot het bedrijf dat ze nu zelf runt! Haar creativiteit en wat ze verkoopt slaat enorm aan!  Het gaat zo goed dat ze nu volledig voor Fleur des Fleurs werkt!

Als je met Fleur praat hoor je dat ze een enorme doorzetter is en dat zie je ook overal in terug, ze denkt over alle details na en als je haar hoort praten over haar merk dan hoor je waar haar passie vandaan komt!

Zoals je ziet, soms zit je gewoon niet op de juiste plek en moet je het lef hebben dat Fleur heeft gehad om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt! Wij vinden dit enorm inspirerend!

Ben jij nieuwsgierig naar Fleur des fleurs? Neem dan een kijkje op haar site:

http://www.fleurdesfleurs.nl

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie